Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Sayangi seseorang itu dengan ikhlas ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Ehem ehem . Assalamualaikum :O Ada orang takk ? Hewhew ^^ Heyy hoyy :D Lama kita tak update ken ken ? Mesti korang rindu budak comel nieyh ken ken ? Auww #perasan :'3 Heee . Ehemmm . Malam nieyh sejuk ken ? Sunyi jea malam nieyh , tapi ada bintang --> cantik ♥ Mcm mimie ken ? Oppsss , perasan lagi ^^ Mcm tuu lhaa perasaan mimie sekarang , sunyi sgt . Sebab apa ? Sebab dia takde , tak temankan mimie malam nieyh :'( Siapa dia ? Mesti lhaa SuperHero Saia ♥ Dia tinggalkan mimie sorangsorang :'/ Sebab internet phone dia habis , kayy takpe , cuba faham :') You , jgn gatalgatal dekat sana taww . You gatal dekat sana , i bunuh you tahu :'3 Hmmm , semalam hari yg agak menyedihkan ken you ? I kesian dekat ex you , seriosly kesian you :'( I taknak sebab i , korang bermusuh . I baru lagi dalam hidup you , dia ? Dah lama ken ? So , she deserve you more biyy . Tapi kenapa you taknak ? Rasa cinta tuu boleh datang balik kalau korang get back :') Trust me , but i'm afraid of losing you :'( Hmmm , i ikut apa yg you nak :') You cakap you taknak tinggalkan i ken ? So i pegang janji you , hope you jgn hancurkan hati i :') Serios , i sayang you ikhlas dari hati i . Sebab tuu i banyak bersabar , kalau i marah pun i marah sekejap jea :') I taknak you bosan dgn i biyy ♥ Hope apa yg i buat nieyh bukan pengorbanan siasia kayy :'D I Love You forever and ever my SuperHero ♥ H V C C ♥


Older Post | Newer Post