Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Sadness in Happiness ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . Hey hey , hoy hoy ! Apa bikin ? Budak comel nieyh bosan dan mengambil keputusan blogging ♥ Ehemmm , kita nak share yg kita sedih sgt hari nieyh :'( Pagi pagi lagi , kita dah dapad text dari my hubby :') Kita suka dia kejut kita pagi pagi , dia cakap i miss you , i love you ♥ Tapi kita sambung tidur balik :P Sampai pukul 12 baru bangun ^^v *Bagus anak dara nieyh bangun lambat :P Hewhew . #Harapharap mimie akan dapat text Selamat Pagi sayang masa mimie bangun and Selamat Malam sayang sebelum mimie tidur dari dia :') Sambungan --> Then lepas bangun , kita terus pergi mandi sebab badan dah bau mashemmmm ^^ Masuk masuk jea bilik semula , lepas dah siap berdandan , terus on lappy sebab nak tengok my hubby online tak ^^ Tapi online jea facebook , benda lain mimie nampak dekat wall dia ! Kayy , mimie terkejut and bersabar lagi . Mimie kuatkan hati nak baca juga semua tuu , then pertengahan tengah feel baca my hubby call . *terpaksa pause sekejap :') Tapi dengar jea suara dia dah buat hati mimie sebak :') Mimie banyak diam :') By the time bila dia cakap , 'beby , i love you , biyy janji biyy takkan tinggalkan beby  , biyy sayang beby sorang jea ' . Ha , terus laju mengalir air mata mimie :'( Tapi mimie perlahankan supaya dia tak dengar :') Once again dia ulang ayat yg sama , masa tuu mimie tak tahan dah nak sorok tangisan mimie . Mimie buatbuat gelak supaya dia tak perasan mimie menangis . Lastly mimie tewas jugak tatkala dia ucapkan sekali lagi 'biyy sayang beby sgtsgt ' . Mimie menangis teresak esak mcm budak kecik :'( Dia tanya , kenapa mimie menangis ? Mimie tak mampu nak jawab , hanya Tuhan jea yg tahu betapa hancur and peritnya hati mimie masa tuu :'/ Mimie cuma cakap , ' nanti biyy online lhaa , biyy akan dapat jawapan dekat situ :') ' Mencari kekuatan mimie masa tuu , dia menenangkan mimie , dia pujuk mimie supaya berhenti menangis dan mimie ikut apa yg dia suruh :') Bila dia suruh mimie senyum , mimie hanya mampu buat fake smile :') *maaf biyy . Mimie taknak on call lama lama dengan dia masa tuu sebab mimie takut air mata mimie keluar lagi sekali . Mimie suruh dia save kredit and batteri phone :') Sebelum letak call , dia sempat janji yg dia akan berubah and cuma mimie saja yg dia sayang , cinta . Masa tuu mimie berharap , apa yg dia cakap , dia akan buktikan :') Dan mimie hanya mampu membalas dengan ' terima kasih , i love you ♥ ' . Lepas call dimatikan , mimie teruskan baca apa yg tergendala tadi . Di saat tuu jugak lhaa , air mata mimie laju keluar semula :'( Mimie tak mampu nak tahan , tak mampu nak simpan dah . Besar sgt dugaan yg mimie dapat masa tuu . Tak tahu apa mimie patut buat , patut mimie lepaskan dia , atau pertahankan relay kami ? Mimie buntu , takde jawapan langsung , semuanya kosong . Mimie taknak jadi penghalang and mimie tak kejam nak memisahkan pasangan yg sayang satu sama lain :'( Mimie bukan mcm tuu ! Puas mimie pujuk hati mimie supaya bersabar and bersabar menunggu reaksi dia :') Nasib baik ada dua orang insan tersayang memberi kata kata semangat and minta mimie bersabar . Thankz besties mimie , Shyera Kechik and adik kesayangan mimie , Miera Alicia . Tanpa korang , mimie rasa mimie tak boleh nak setabah mcm nieyh :') Mimie sayang korang :') Penghujung cerita , dia call malam nieyh and dia dah tahu pasal benda tuu tapi dia tak sempat baca . Tapi , dia cakap hati dia takkan berubah even halangan mcm mana sekalipun sebab cinta dia hanya untuk mimie . Mimie hanya mampu ukir senyuman bahagia , and berharap hati dia takkan berubah . Hati mimie dah sepenuhnya dimiliki oleh Muhammad Haziq  Dan mimie berharap , kasih sayang , cinta , dan rindu dia akan kekal sampai bila bila and takkan berubah even seberat mana dugaan cinta yg kami terima :') Last from me , i really really love you and i hope i will be your makmun one day for sure biyy :') ♥ And masa tuu , Nur Syamimi hanya milik Muhammad Haziq seorang sahaja :') ♥ Dan beby perlukan kasih sayang , cinta and kesetiaan biyy untuk pertahan relay nieyh :') 

#Sincerely from you wifey ,
Mimie Zakaria 


Older Post | Newer Post