Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Rindu Ouhh Rindu ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . Ehh , siapa tak tidur lagi ? Kita geng ^^v #Team Buung Hantu o.0 Hewhew . Mimie tak boleh tidur , padahal kepala dah sakit :/ Kayy nak tahu sebab apa ? Sebab mimie tengah sedih and mengharapkan dia ada di sisi mimie . Tapi , dia takde :') Maybe dia dah tidur , and mimie taknak kacau dia mimpi ♥ Tapi , mimie rindu dia :/ Kenapa cepat sgt awak tidur biyy ? Kea awak sibuk dengan urusan lain ? Kayy , saya tak tahu and saya harap awak tak kecewakan saya :') Biyy , beby rindu biyy sgtsgt :') And beby nak cakap , beby sayangkan biyy sgtsgt . Biyy berjaya meruntuhkan kesombongan beby and kedegilan beby . Even biyy banyak menyakitkan dan mengguris hati nieyh , tapi hati nieyh tetap berkeras ingin biyy menjadi milik beby :') Dan sehingga saat nieyh , perubahan mula berjalan dan beby harap itu akan kekal selamanya :') Sayang , beby izinkan biyy menceroboh masuk dalam dunia beby sebab beby yakin kita boleh harungi bersama :') Sampai suatu saat , beby teringin dengar lafaz 'Aku Terima Nikahnya' dan masa tuu beby milik biyy selamanya :') ♥ Beby nak hidup dengan biyy sampai bilabila , taknak orang lain kacau :/ Di saat beby terbaca dalam facebook , blog , couple lain yg sweet , beby berharap kita pun mcm tuu :) And beby harap sangat biyy tak bosan , muak dengan perangai beby yg manja , kuat merajuk and 24 hours nak diberi perhatian :') ♥ Tak salah kan beby mintak semua tuu ? Beby taknak orang lain pujuk bila beby merajuk , marah . Beby taknak lelaki lain manja kan beby selain biyy . And beby nak biyy yg bagi perhatian dekat beby . Biyy nak beby yg jaga beby , bukan orang lain . Sedih jugak bila tengok couple lain snap pixca sesama , sweet sweet , bila lhaa kita nak mcm tuu ? Tapi ken , beby tengok biyy dengan dia lagi sweet :') Rasa tak sanggup nak pisahkan biyy dengan dia . Dia sayang biyy , biyy sayang dia :') Cuma perangai , cinta jea yg dah hilang . Semua tuu boleh dikembalikan semula kan ? Beby sedih tengok dia menderita  kehilangan biyy , terpaksa lupakan biyy . Beby taknak jadi kejam :'( Hmmmm . Entah lhaa biyy , beby buntu . Tak tahu nak buat apa , penghujungnya beby balik dapat sakit sebab fikirkan semua nieyh :'( Harap beby akan dapat jawapan untuk semua kekeliruan nieyh biyy :') I Love You sayangg ♥

Dear Muhammad Haziq ,

♥ I minta maaf kalau i tak sesempurna perempuan lain ,
♥ I minta maaf kalau you tak bahagia dengan i ,
♥ I minta maaf kalau i banyak buat salah dengan you .
♥ I harap kita boleh bahagia selamanya , 
♥ I harap you sentiasa ada disisi i ,
♥ I harap you tak kecewakan i .

♥I janji i akan cuba jadi yg terbaik , yg sempurna dimata you . I taknak kehilangan you , i takudd kehilangan you . I harap kita samasama pertahankan relay nieyh :') ♥


Sincerely your wifey ,
Mimie Zakaria ♥


I Love You Muhammad Haziq bin Mohd Zin 


Older Post | Newer Post