Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Permulaan hidup baru ku bermula :D ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum korangg :D Ehem ehem , lama kan tak nampak mimie berblogger ^^ Hari nieyh baru ada kelapangan nak meng-updatekan blog mimie yang dah semak nieyh . Post lama semua pun dah disimpan dalam blog lama :') Taknakk ingat kisah lama . Nak buka buku baru , hidup baru ^^ First of all , mimie still study dekat KPTM , Bangi . Niat hati nak berhenti , sebab apa ? Erkkk , nanti mimie bagitahu yea :) Tapi tak jadi nak berhenti sebab dapat halangan dari banyak pihak :/ Hmmmm , takpe takpe . Mimie boleh teruskan lagi , Insya-Allah :') Then , apa lagi korang nak tahu ? Boyfie mimie sekarang ? Ehemmm ^^ Hehe . Dah sebulan kami bersama taww . Nama diberi Muhammad Afiq bin Zulkifli ♥ Sweet 18 , 1994 | Stay Gombak | Panggilan : Si Tinggi , Si Gemuk , Si Gendut ^^ # Hehe , jangan marah biyy :D Nak tahu mcm mana kami kenal ? Mana lagi kalau bukan Cinta Muka Buku ♥ Auwwww ^^ Hehe . Dulu dye coup dengan kakak angkat mimie taww . Mimie tak sangka pulak , lepas dye break dengan kakak angkat mimie tuu , dye coup dengan mimie . Sungguh tak sangka . Mula nya dye yang tegur mimie dekad wall . Then dye ada letak num dekad satu event nieyh . Mimie amik num dye sebab senang nak contact dye kalau ada apaapa hal , tak sangka dye yang ajak mimie keluar dulu ^^ Then dye yang usha mimie :D Dye cakap dye dah lama jadi crusher mimie . Ehhh , mcm tak percaya jea :O Takpe takpe , percaya kan aje ^^ Ingat kan dye coup dengan mimie mainmain taww , tapi tak sangka dye serios dengan mimie ^^ Pejam celik pejam celik , dah sebulan kitaorang coup ^^ Tarikh keramat kami 3/8/2012 ♥ Bermula detik tuu mimie terima dye dalam hidup mimie . Even mulamula mimie tak dapat lupakan Capital A.Y , dye sanggup bersabar dengan mimie dan akhirnya mimie dapat lupakan Capital A.Y tuu ^^ Tapi ken , yang sedihnya dye tipuuu mimie (!) :'( Kata setia , tapi dye curang dengan mimie :/ Sedih rasa hati nieyh . Mcm mana dye curang ? Nanti mimie cerita dekad post satu lagi . Panjang sangat pulak korang nak baca ken ^^ Hehe . Btw , tak kisah lhaa dye nak curang kea , nak ada perempuan lain kea , mimie izinkan . Mimie taknak kongkong dye , taknak kawal hidup dye , taknak dye rimas :') Mimie nak dye bahagia :') Even dye selalu marah mimie , maki , tengking , mimie tetap sayangg dye and mimie takkan tinggalkan dye :') Mimie harap dye lhaa cinta terakhir mimie . Sebab mimie tak sanggup lagi disakiti :') Sekian , I Love You ♥


Dear Muhammad Afiq , 

♥ I promise I will love you forever until my last breath :)
♥ I promise I will stand by your side no matter what happen :)
♥ I promise I will never leave you alone :)
♥ I promise I will loyal to you :) 
♥ I promise I will be a good wife , good listener for you :)
♥ And I promise I will be your's forever and ever :)

Take this as my promise to you biyy :) No lying , but this is from my deeply heart , my feeling towards you ♥ 
Please , take care of our relay . Please , don't hurt me anymore :') ♥

Sincerely from your wife ,
Mimie Zakaria ♥

I Love You Soo Much Hubby ♥


Older Post | Newer Post