Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Perfect Two of us ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . Heyy my stalker ! Siapa tak tidur lagi ? Kita geng ^^v  #TeamBurungHantu ♥ Woot woot , hewhew :D Ehemmm , act mimie bosan sebenarnya . Nak tidur , mata belum mengantuk lagi . My hubby dah lena dibuai mimpi indah :') Once again , dia tinggalkan mimie tanpa ucapan Selamat Malam Sayang ♥ Kayy takpe , mimie cuba memahami dia sebab mimie nak jadi seorang yg memahami ^^ Baru tadi mimie manjamanja dengan dia , terasa bahagia sgtsgt :') Tak pernah boyprengg mimie manjakan mimie mcm tuu :') Dia tahu mcm mana nak manjakan mimie , dia tahu mcm mana nak pujuk mimie :') And paling penting dia tak pernah marah mimie :') Bak kata dia , dia tak pernah marah mimie sebab mimie tak pernah buat dia marah ^^ Baik ken mimie ? Hikhik *perasan :P Tapi tadi , mimie agak terkejut dengan satu tweet dia . "Kenapa dye ckp cm tu kt aku :'( . Aku nie tk berguna kew bg dye ? Kenapa dye slalu ckp aku nie selalu mengedik ?? :'/ . " Ha , kenapa dia cakap mcm tuu ? Bila mimie cakap dia tak berguna bagi mimie ? Sumpah demi Allah mimie tak pernah rasa dia mcm tuu :'/ Dia lhaa nyawa mimie , jantung mimie , nafas mimie sekarang . Kalau dia takde , rasanya tak bermakna hidup mimie :'( Mimie sayang dia sgtsgt ! Tak pernah terlintas langsung dalam hati and fikiran mimie dia tak berguna :'/ Sedih mimie bila dia cakap mcm tuu . See ! You make me cry again once more biyy :'( Kenapa biyy ? Kenapa biyy cakap mcm tuu ? Biyy , dengar sini kayy ! Biyy terlalu berguna and teramat penting dalam hidup beby . Beby tak pernah anggap biyy tak berguna , sebab biyy nyawa beby . Beby sayangkan biyy , cintakan biyy , seikhlas hati beby . Maybe yea , beby cakap biyy menggedik . Tapi bukan tuu maksud beby :'( Beby sebenarnya takut sgtsgt biyy layan perempuan lain lebih dari beby . Beby takut biyy curang sekali lagi :'( Beby takut biyy hancurkan hati beby sekali lagi :'( Beby tak mampu nak terima semua tuu lagi dah sebab biyy dah buat beby jatuh hati and sayangkan biyy . Beby tak pernah larang , sikit pun tak pernah larang biyy berkawan dengan sesiapa pun . Cuma beby nak biyy jaga batasbatas pergaulan biyy dengan perempuan lain sebab biyy dah ada beby . Biyy sepatutnya kena fikir perasaan beby , apa yg beby rasa kalau beby nampak biyy layan mesra perempuan lain . Beby taknak kongkong biyy , sebab takde siapa suka dikongkong . That's why , beby tak pernah marah biyy . Even beby marah , beby marah kejap and selebihnya beby pendam :') Biyy , beby bukan nak bangga diri tapi cuba biyy tengok dekat facebook , twitter , ada tak beby layan lelaki lain ? Even dalam facebook ada fake relay beby dengan abg tuu , kitaorang jarang sgt contact biyy . Sebab apa beby tak layan lelaki lain ? Sebab beby ada biyy , beby taknak biyy sakit hati bila tengok beby layan lelaki lain . Kalau biyy nak check phone beby sekalipun , check lhaa . Tak pernah beby text or call orang lain kecuali bila perlu jea . Beby sayang biyy , beby jaga batas pergaulan beby . And beby harap biyy hargai tuu semua :') Seriosly , i fall in love with you , and perasaan tuu entah bila muncul biyy :') Kalau biyy bosan , atau rimas dengan beby , biyy cakap ea . Beby takkan buat biyy bosan atau rimas lagi dengan beby :') Beby janji biyy , beby akan tunaikan semua janji beby . Dan beby perlukan semangat , kasih sayang , kesetiaan biyy untuk teruskan relay kita :') Beby harap biyy takkan kecewakan beby :') Kalau biyy dah taknak beby , please cakap dekat beby ea biyy :') Jangan pendam taww , beby taknak biyy terseksa dengan beby :') Beby sanggup lakukan apa jea untuk kebahagiaan biyy . Even biyy biasabiasa jea dengan beby , bagi beby biyy tetap istimewa dan anugerah untuk beby . Beby doa supaya biyy adalah jodoh beby and kita bakal disatukan suatu hari nanti :') Biyy , take care of yourself . Jangan malasmalas , jangan malas pergi sekolah , jangan malas makan . Ingat , jaga diri , jaga kesihatan biyy :') One more thing , I Love You Soo Muchhhhhhh Muhammad Haziq bin Mohd Zin ♥

Here's my promise biyy ,

♥ Beby janji beby takkan pernah tinggalkan biyy even apa jadi sekalipun ,
♥ Beby janji beby takkan pernah marah biyy ,
♥ Beby janji beby takkan pernah amik hati dengan apa biyy buad ,
♥ Beby janji beby akan setia dengan biyy sorang ,
♥ Beby janji beby akan sentiasa sayang and cintakan biyy sorang ,
♥ Beby janji beby akan jadi seorang isteri yg mithali untuk biyy :')




Lots of love from your wifey ,
Mimie Zakaria  Chomotz Chumil 


Older Post | Newer Post