Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Penantian itu menyakitkan ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum ^^ Ehemmmm sehari tak update blog terasa bosan pulakk . Btw , korang sihat ? Alhamdulillah :) Mimie demam , gara gara gatal pergi mandi air hujan dua hari lepas ^^v Nakal ken mimie ? Takpeee , sebab mimie memang saja nak demam ^^ Jangan marah yea biyyyy :P Auwmmmmm , nanti kena campakk dalam gaung :P Hewhew ^^ Erkkkkkk . Act malam nieyh , mimie sedihhhhhh sgtsgt kena tinggal dengan hubby mimie :'( Dia dekat luar dengan kawan kawan dia , esok dia nak pergi panjat bukit :'/ Mimie pulak tak dapat follow sebab umie tak bagi :( Cedihhhhhhhhh :'( Apa lhaa function pergi panjat bukit yg tinggi and tak mendatangkan faedah tuu , memenatkan badan lagi adalah biyyyy oiiiiiii ! Haishhhhhhhhhh . Hmmmm . Penantian itu menyakitkan kan ? Macam tuu lhaa mimie rasa sekarang bila dia ada dekat sana , and mimie menanti dengan penuh setia and harapan di sini :') Bukan mimie risaukan dia teramat , tapi mimie risau benda lain :'( Adik angkat mimie ikut sekali and adik mimie tuu ex dia . Oh my God ! Mimie tak tahu apa mimie rasa . Dari petang tadi tak berhenti nangis sebab fikir benda nieyh :'( Apa mimie nak buat ? Apa yg mimie boleh buat ? Nothingggggg ! Mimie just boleh doakan dia selamat and takde apaapa yg berlaku dekat sana :') Mimie percayakan dia ! Yessss mimie ! Kau kena percayakan dia ! Kau kena kuattttttt !Jangan lemah semangat ! Mimie percaya dia sayangkan mimie , tapi hati mimie tetap gelisah :'( Ouhhhhh air mata , tolong lhaa berhenti mengalir . Habis 2 kotak tisu besar dalam bilik nieyh dah . Sob sob :'( Ya Allah , kau kuatkan hati aku . Kau berilah aku kekuatan untuk tempuh dugaan ini :'( Seandainya aku tidak ditakdirkan bersama dia , aku pasrah melepaskan dia pergi dengan orang yg dia sayangi :'( Tapi seandainya ditakdirkan dia imam ku , kau kukuhkanlah hubungan kami supaya dapat membina masjid yg indah dan dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah :') Amin . Biyy , awak jaga diri . Ingat beby sayangkan awak , beby cintakan awak . Beby dah lakukan semua untuk biyy . Beby dah korbankan segalanya untuk biyy termasuk melukakan hati orang lain . So , please hargai semua nieyh biyyy :') Beby taknak marah , taknak cakap apaapa dah . Biar beby pendam , lagi bagus dari beby luahkan and akan kusutkan lagi keadaan . Kalau biyy ingat lagi janjijanji kita , biyy buktikan janjijanji biyy :') Beby setia menanti biyy memimpin tangan beby ke arah Jannah :') Anniversary kita tinggal sehari jea lagi kan ? Esok rite ? So beby harap takde apa yg akan terjadi even dugaan nieyh berat bagi beby . Beby sanggup lalui semua nieyh demi pertahankan relay kita :') Jangan sia sia kan beby yea biyy :') Lastly , I Love You Soooooooo Muchhhhhhh Muhammad Haziq bin Mohd Zin 


Sincerely from your wifey ,
Mimie Zakaria ♥ Chomotz Chumil 


Older Post | Newer Post