Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ My SuperbLicious ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . Selamat Malam , Good Nitez :D Hehe . Ehh , kita bosan gilerr ahhh :/ Tambahan dengan sakit gigi lagi :( Grrrrrr , tak dapat nak tidurr ouhhh (!) Ada sesiapa nak teman kita takk ? :') #buad muka comel nieyh ^^ Hehe . Ehemmm , tetiba malam nieyh ken , mimie rindu dekad semua orangg :'D Rindu dekad husband , twinniee , kakakkakak , abangabang , adeqadeq mimie :'/ Agakagak dyeorang ingat mimie takk ? Hmmmm , takpetakpe . Yang penting mimie sayangg dyeorang sgtsgt . Dyeorang lhaa sumber kekuatan mimie bila mimie sedih :') Nak kenal tak siapa SuperbLicious mimie ? Meh mimie kenal ken sorangsorang :D





Ehemmm ehemmm , handsome takk mamat dalam pixca tuu ? Comel ken ? Kayy stop , jangan puji lebihlebih . Nanti dye bangga diri :P Muehehe . Nama diberi -----> Haziq Vortex ♥ 16's 96 ♥ Stay Damai , Damansara . He still young and baru belajar mengenali cinta ♥ Mimie pun belajar untuk memahami dia yg suka menggedik dgn betina lain :') What can I say , I love him soo much . Even kitaorang tiaptiap harihari , tiaptiap saat nak gaduh , mimie tetap sayangg dye :') My Future Husband , I Love You and I will always love you ♥ Doakan kami kekal yea , Amin ♥






Awww Chakkk ^^ Hehe . Siapa kenal budaq comel nieyh ? Angkat tangan cepadd ^^v Haritah Syazwani Yusof bt Rosli a.k.a Weeniee Yusof ♥ Comel ken budaq nieyh ? Hehe . Dye twinniee mimie :D Sumpah mimie sayangg dye gilerr vaviii ouhhhh ^^ Tapi tak tahu lhaa dye ken ? Takpe , yg penting mimie tetap sayangg dye jugakk :'D Orang tuatua selalu cakap , jangan benci lamalama sayangg :') Dulu mimie gaduh dengan dye sebab Mr F.M . Mimie tak suka dye taww :'/ Tapi bila fikir balik , bukan salah dye pun . Salah jantan tuu lhaa ken ? Hehe :D At least , dye yg minta maaf and kami terus rapat as a twins ^^ Kalau mimie atau eyta tengah sedih , masingmasing akan mengadu . Sweet ken kami ? :P Hehe . I doakan u bahagia and dapad apa yg u idamkan kayy sayangg :D I Love You ♥






Ouhhh kakak comel ♥ Siapa kenal kakak comel nieyh ? Nama dye Ateyn Teyn . Adeq sayangg gilerr dekad akak . Even sekarang kita ada krisis sebab Mr M.A , adeq tetap taknakk gaduh dengan akak sebab adeq dah anggap akak mcm akak adeq sendiri . Dulu akak selalu ada dengan adeq , sejak dye muncul dalam hidup adeq , akak pulak menjauhkan diri . Terasa kehilangan akak jugakk , tapi takpe lhaa . Keputusan akak ken :') Adeq tak marah , tak simpan dendam pun . Jangan lhaa sebab dye , akak benci adeq . Adeq dapad tolong yg termampu jea , hope akak faham . And adeq happy sebab akak dah rapat balik dgn adeq sekarang ^^ I Love You sys ♥





Peaca ^^v Nieyh sorang lagi budaq omeyyyy ♥ Mesti korang kenal dye ken ? Maklum lhaa , budaq comell + baikkk :D Hehe . Nieyh adeq mimie . Nama dye Nana Hanafi ♥ Mimie sayanggg dye sgtsgt . Even pernah jadi madu , tapi kami tak pernah berdendam taww ^^ Ececehhhh . HAHA . Adeq , adeq jaga diri taww . Akak tahu adeq dah lupa dekad akak :') Takpe , akak tak kisah . Akak pun tak tahu kemana adeq menghilang , rindu dekad adeq tahu :') Yang penting akak nak adeq tahu akak sayangg adeq sgtsgt taww . Semoga bahagia dengan boyprenn baruu yea sayangg :D Nanti ada masa kita date yea :)

Alahai , act ramai lagi yg mimie tak cerita lagi . Mohon jangan marah yea sayanggg :D Mimie dah penat + mengantuk + sakit gigi . Esok mimie sambung update yea :D I Love You SuperbLicious ♥ Selamat Malam , Sweet Dream ^^


Older Post | Newer Post