Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Maafkan saya :') ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . Once again this night , mimie ditinggalkan tanpa ucapan Good Night :') Yeahhh , mimie tak tahu sama ada dia merajuk atau tidur . Sokayy , mimie try faham dia :') Biyy , beby tahu biyy fikir lain , biyy jelly pasal ex beby tadi . But trust me , i will never change my heart for you ! Beby sayangkan biyy sorang , takkan ada orang lain boleh ubah perasaan tuu termasuk ex beby . Biarlah dia datang merayu kea apa sekalipun , takkan ubah apaapa biyy . Dia cuma kenangan masa lalu beby , and biyy adalah masa hadapan beby . You're my future husband biyy , Insya-Allah :') ♥ Hari nieyh beby tak rasa pun biyy layan beby , biyy layan beby nak taknak jea . Kenapa ea biyy ? Beby ada buad salah kea ? Kalau beby ada buad salah , beby mnx maaf banyakbanyak biyy . Beby takde niat pun nak sakitkan hati biyy . Serios terasa hati sebab hari nieyh biyy lain sgt , biyy lebihkan perempuan lain dari beby . Kenapa ? Hati biyy dah mula berubah kea ? Atau hati biyy dah mula berpatah balik pada cinta lama ? Hmmmmm , beby taknak tahu jawapan tuu , sebab beby takut . Takut sgtsgt nak dengar jawapan biyy , takut hati beby hancur lagi . Ya Allah , kuatkanlah hati mimie :'( Mimie tak sanggup kehilangan dia tapi . . . :'( Beby rela pendam semua apa yg beby rasa , beby taknak biyy tahu , taknak biyy serabut , taknak biyy serba salah :') Biar beby yg sakit , beby rela . Seandainya ditakdirkan bukan jodoh beby dengan biyy , and jodoh biyy dengan dia , beby terima dengan hati terbuka . Beby pasrah semuanya :') Beby tak mampu nak lawan takdir biyy . And kalau beby dah takde nanti , ingatlah biyy sentiasa ada dalam hati beby and takde siapa boleh ganti tempat biyy dalam hati beby :') Maybe nieyh yg terakhir dari beby , and takkan ada apaapa yg menyakitkan hati biyy kalau beby takde :') Last word from me , take care yourself . Jangan lupa makan , ingat beby selalu sayangkan biyy sampai bilabila . I love you soo much Muhammad Haziq 

#This new song special for you sayang :') Kalau rajin , tengok video klip dia sekali :')

Sincerely from your wifey ,
Mimie Zakaria  Chomotz Chumil 


Older Post | Newer Post