Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ It's really hurt to face this war ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum :'D Hey Hey *Lambailambai tangan ^^v Apa buat ? Tak tidur lagi ea ? Ishhhh , budak kecik tak boleh tidur lambat ! Pi tidur , pi tidur :P Muehehehe . #TeamBurungHantu ♥ Jyeahhhh ^^v Ehhh salah , #TeamKecewaVaviiiiiiiiii ! :'( Mimie sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! Mimie tak boleh nak lupakan dia ! Hati mimie sakitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ! Sampai hati dia buat mimie mcm nieyhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! Ya Allah , kuatkan lah hati mimie . Mimie tak sanggup nak menangis lagi :'( Penat menangis dari pagi tadi :'( Mata lebam , kepala denyut denyut mcm nak pecah , tangan sakit conteng dgn pisau :'( Kayyy jgn marah mimie ! Mimie nak hilangkan tension jea :'( Mula mula ramai support mimie , jyeahhh thankz untuk adikadik , abangabang , kakakkakak , and twinnieetwinniee mimie :') Sayang korang sgtsgt ! Tapi bila mimie sorangsorang , kenangan lama tuu still teringat , terimbas balik . And air mata mimie jatuh balik semula dgn lajunya :'( Keep playing lagu #Ku Pilih Hatimu  And buat mimie lagi teringat dia :'( Apa nieyh ? Kenapa mimie lemah sgtsgt dengan dia ? Yeahhhhh , mimie tahu kenapa . Sebab mimie sayangggggggggggggggggggg dia sgtsgt ! Mimie dah bagi hati mimie dekat dia , tapi dia hancurkan hati mimie . Ouhhhhhhh my , sakit sgtsgt rasanya , nak mati pun ada :'( Mimie sayangggggg diaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Mimie nakkkk diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Nampak mcm mimie batakk kan ? So what ? Mimie sayang dia and that's fullstop ! Cedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :'( Awak , kenapa awak kejam sgt ? Awak tahu saya sayang awak , kenapa awak buat saya mcm nieyh ? Awak baru lamar saya malam tuu , kenapa pagi tuu awak tinggalkan saya ? Kenapa petang tadi awak cari saya balik ? Kenapa malam nieyh pun awak cai saya balik ? Saya tak kuat nak terima semua nieyh . Saya tak boleh nak tengok muka awak , tengok twitter , facebook , phone , sebab semua kenangan kita ada :'( Rasa nak deactivated semua nieyh ! Tapi saya tak boleh nak deactivated awak dari hati saya :'( Susah sgtsgt awakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ! Saya nak jerit satu dunia boleh tak ? Saya nak cakap awak kejammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! :'O Awak dayussssssssssssssssssssssssssss ! Awak jahattttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ! Saya sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sgtsgt ! Saya nak matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Awak jaga diri tawww :') Awak jangan hancurkan hati perempuan lain mcm awak buat dekat saya :') Kesian diaorang taww :') Saya ? Awak takyah risau , saya ok jea :') Saya cuma tak makan , tak sihat , tuu jea :') Take care taww awak :') Semoga awak bahagia selalu yea Muhammad Haziq bin Mohd Zin :') 








Sincerely from your ex ,
Mimie Zakaria  Chomotz Chumil 


Older Post