Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Happy One Month Anniversary Te'Amo ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum ^^ Ehemmm , malam nieyh mimie happy sgtsgt ! Sebab apa ? Sebab kitaorang dah one month  Happy One Month Anniversary Te'Amo Muhammad Haziq  Tak sangka  pejam celik , pejam celik dah sebulan kita couple ken ken ? Alhamdulillah :) Beby tak dapat nak bagi apaapa sebab kita tak jumpa :') Beby ada buat video , tapi video tuu tak boleh masuk . Tapi ada something untuk biyy ^^ Heeee . Biyy , beby bahagia sgtsgt dengan biyy . dapat kenal biyy , dapat rasa kasih sayang biyy , dapat cinta biyy :') Dan beby harap semua tuu akann kekal sampai kita disatukan and sampai akhir hayat beby . Amin amin ^^ Biyy ingat lagi tak mcm mana kita kenal ? Kita kenal dalam facebook ^^ Beby yang add biyy and beby pun tak tahu apa motif beby sebenarnya add biyy masa tuu :O Serios beby dah lupa . Maybe bila beby terbukak account biyy , beby dah jatuh hati kudddd :P Hewhew . *jangan percaya biyyyy ! :P Bila biyy approve beby , biyy terus walling beby , thankz approve :D Ouhhh my , kita terus berkenalan ken lepas tuu :) . Mulamula biyy panggil beby 'akak' and beby panggil biyy 'adeq' sebab jarak umur kita dua tahun ^^ Biyy tua dari beby :P Hikhik *jangan marah , nanti kena campak dalam gaung :P Heeeeeee , then kalau beby online pagi , mesti biyy tegur beby kan kan ? Masa tuu biyy ponteng sekolah kan ? Ishhhhhh nak kena babap biyy nieyh kan :P Heeeee . Btw , pada tarikh 04/10/2012 , 1.00 p.m , biyy lamar beby jadi girlfriend biyy . Auwwww , shuweeettttttt sgtsgt masa tuu . beby tak sangka akan couple dengan biyy ^^ Tapi ayat biyy mnx couple tak shuweeetttttt pun :P Biyy just cakap 'jum couple ? :* ' Ouhhhh my , masa nieyh nak gugur jantung beby tawww biyyyy ! :O Tapi beby jual mahal dulu , beby cakap baru kenal tak sampai sebulan takkan nak couple ? Tak takut kea ? Then biyy cakap , 'buat apa nak takut , lepas couple baru berkenalan baru sweet :') sebab i takut melepas ' Hehehe , tak tahu lhaa biyy dah pakai ayat pukau kea apa dekat beby sampai beby terus cakap , 'ukeyy' ^^ Terus hati biyy berbunga bunga ken masa tuu ? Auwmmmm :* Hehehe . Beby suka sgtsgt dekat biyy sebab biyy manja , manja sgtsgt ^^ Kena dengan diri beby yang terlebih manja and ingin dimanja nieyh ^^ ♥ Tak pernah beby dapat couple semanja and seshuweeettttt biyy :D Tapi , ken :'( Biyy tipuuuuuuuuu ! Biyy ada couple lain kan masa tuu ? Biyy couple lagi kan dengan dia and dengan sorang perempuan nieyh  ? Biyy couple tiga ken ? Patut lhaa biyy tak kisah beby contact biyy kea tak masa mulamula couple dulu . Sampai lhaa kantoi dengan beby sendiri , tapi biyy cakap biyy dah break dengan dia masa tuu . Sumpah sedih masa tuu , tapi beby taknak marah biyy :'( Beby just cakap , sokayyy takpe tak kisah pun :') *fake smile :') Biyy ingat lagi biyy selalu manjamanja dengan perempuan dalam twitter biyy ? Mentangmentang masa tuu beby tak pandai guna twitter , senang biyy nak gedik dengan diaorang kan ? :'O Hmmmmm , nasib masa tuu beby dah pandai guna and tiaptiap hari boleh stalker biyy :') The day bila beby buat relay dengan orang lain , baru biyy rasa sakit hati , cemburu ken ? Baru biyy sedar yang biyy sayangkan beby kan ? :') Biyy cakap beby milik beby and biyy taknak sesiapa amik beby dari biyy . Sumpah terharu masa tuu biyy :') Biyy , tuu fake relay jea biyy , hati beby cuma untuk biyy sorang , cuma untuk Muhammad Haziq bin Mohd Zin ♥ Sejak tuu , biyy mula serios and jaga beby :') Beby suka sgtsgt biyy ^^ Suka biyy manjakan beby , suka biyy bagi perhatian dekat beby :D Biyy , beby harap biyy akan sentiasa ada di sisi beby , tak kira susah senang , sedih gembira kita , beby nak kita share samasama . Beby dah lupakan apa yang biyy pernah buat dekat beby , even benda tuu menghancurkan hati beby tapi beby dah ikhlas pasrah terima semua tuu :') Now , beby just nak kasih sayang , kejuujuran , kesetiaan , and perhatian dari biyy :') Hope biyy dapat bagi semua tuu untuk pertahankan relay kita . Btw , i miss you soo damm much biyy :'( Sehari tak dengar suara biyy , rasa nak mati taww . Beby asyik menangis jea bila biyy takde dengan beby :'( Yang jadi penguat semangat beby , text text dari biyy , chat kita , twitter , gambar gambar biyy and lagu kita , Ku Pilih Hatimu  Biyy jangan tinggalkan beby , jangan curang lagi , beby taknak kehilangan biyy dah ! Please biyy , tolong faham and jaga hati beby . Beby dah bagi sepenuh kasih sayang beby dekat biyy sorang . Jangan sia siakan beby yea biyy :') Banyak sgt kenangan manis and pahit kita and beby harap yang dulu tuu , kita jadikan pengajaran yea biyy :') Tapi kalau biyy dah tak sayang beby , biyy cakap taww , jangan pendam :') Beby taknak seksa biyy , beby nak biyy bahagia :') And andai kata beby pergi dulu sebelum biyy , biyy jangan menangis taww , beby tak suka tengok biyy sedih :') Even malam nieyh dapat cakap sekejap jea dengan biyy , beby happy sgtsgt . Beby wish biyy dalam text tapi biyy takde kredit nak reply ken ? Takpe , beby saja call biyy tadi sebab nak tengok biyy wish kea tak :') Tapi , hmmmmmmmmmmmmmmmm . Sokayy , beby faham biyy tengah bahagia dekat sana :') Apaapa pun , I Love You Sooooooo Muchhhhhhh Muhammad Haziq ♥ Ya Allah , sekiranya dia jodohku , kau satukanlah hati kami :') Tapi seandainya dia bukan jodohku , aku pasrah melepaskan dia untuk kebahagiaan dia ♥ 






Sincerely from your wifey , 
Mimie Zakaria  Chomotz Chumil 


Older Post | Newer Post