Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ The End of my war ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . Heyy , pagi pagi ^^v Korang sihat ? Mimie ? Mimie tak sihat sgtsgtsgt ! Cedihhhhhhhhhhhhhhhhhh :'( Sebab apa ? Sebab boyprengg mimie curangggggggggggggggg ! Sampai hati dia ! Sampai hati Muhammad Haziq mendua dan menghancurkan hati saya ! Korang tolong bunuh mimie boleh ? Mimie tak sanggup nak terima semua nieyh :'( Mimie dah tinggalkan segalanya untuk dia , tapi apa yang mimie dapat ? Kecewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Ya Allah , tolong lhaa hilangkan sakit hati mimie , kalau perlu tarik nyawa mimie pun tarik lhaa :'( Mimie dah terlampau sayang , cinta kan dia , kenapa jadi mcm nieyh ? Kenapa masih ada manusia kejam lagi dalam dunia nieyh ? Ya Allah , aku serahkan semuanya , aku pasrah dengan takdir nieyh :'( Aku tak mampu nak balas , aku cuma harap Kau akan tunjuk keadilan . Amin :') Hari nieyh , bangun jea pagi , mimie dapat text dari dia . Ingatkan text Good Morning and minta maaf pasal semalam , tapi lainnnnnnnnnnnnnnnnnnn ! Dia cakap , dia sayangkan ex dia . Ohhhhh my , apa nieyh ? Terus mimie text org tertentu termasuk si ex and semuanya kejam :'( Takpeee , mimie dah maafkan :') *tak tahu betul kea tak :') Yg penting mimie berpegang pada satu ayat . Biar orang buat kita , jangan kita buat orang . Insya-Allah , Allah akan balas balik perbuatan diaorang . Jyeahhhhh , mimie kena kuattttttttttttt ! Mimie kuattttttttttt ! *air mata mengalir :'( Tadi mimie sempat cakap dengan dia sebelum batteri phone mimie padam , sempat menangis mcm orang gilaaaa tadi :'( Sob sob :'( And tangisan tuu diteruskan sampai sekarang :'( Bila air mata nieyh nak berhentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? :'( Korang , tolong support mimie ? Mimie tak boleh nak berhenti menangis , mimie down gilaaaa ! Sampai hati dia and adik mimie yg mimie dah sayang buat mcm tuu ? Kayyy takpeee , mimie pasrah :') Dear Muhammad Haziq , tolong jaga bekas 'adik' saya tuu elokelok yea :') Jangan hancurkan hati dia lagi , jangan sakiti dia lagi . Dear Ridz Nur Fatihah Liyana , thankz jadi adik akak untuk beberapa hari , and thankz for soo much memory :') Thank you dear :') Mimie sayang korang berdua and mimie nak korang bahagia . Hmmmmm  , kalau apaapa jadi dekat mimie , tolong doakan mimie selamat jea :') Seriosly mimie tak kuat :') Lastly , take care , much of sadness in one month kan ? :')


Sincerely from your ex ,
Mimie Zakaria  Chomotz Chumil 


Older Post | Newer Post