Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Dugaan Cintaku ♥
Saturday, 15 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum :') Good Mornight ♥ Ehem ehem . Hati kita berbunga bunga , ada pelangi sebab tadi hujan lebat :') Hewhew . Kita nak bagitahu nieyh . Ehemmmmm :O KITA SAYANG , CINTA MUHAMMAD HAZIQ SORANG ♥ *tutup muka malu ^_^ Kita sayang dia ikhlas dari hati kita , tanpa harapkan apaapa balasan :') Kita cuma nak dia terima kita seadanya dan ikhlas :') Masa otp tadi , sumpah mimie menangis lagi :'( Nak tahu kenapa ? Hati mimie sedih bila dengar dia ucap janji dia . Dah banyak kali mimie dengar janji tuu . ' Mulai sekarang i serios dgn you , i janji i akan sayang , cinta kan you sorang . Maaf selama nieyh i tak jaga you ' . Kayy chopppp , sampai sini jea mimie dah mula menitiskan air mata . Perlu kea dia cakap mcm tuu ? Habis selama nieyh dia tak serios dgn mimie ? Dia cuma mainkan perasaan mimie ? Kayy mimie buntu , takde jawapan :'{ Hanya perkataan , hmmmm , emmmm jea yg keluar dari mulut mimie . Sentap jugak bila dengar mcm tuu . Gf mana yg sanggup dengar kan bf dia cakap mcm tuu . Terasa mcm mainan , sampah pun ada . Takpe , mimie kuatkan diri . Sebab mimie sayangkan dia , mimie dengar apa yg dia cakap . You , i taknak pegang janji yg you ucap tuu , i nak you buktikan , baru i percaya :') Baru lhaa adil mcm tuu . You , serios i tak kuat dah , hari nieyh jea dua kali i menangis sebab you :'( I pun tak tahu kenapa , maybe sebab i dah tak boleh nak pendam lagi . Sakit bila i pendam you , i yg makan hati taww :/ Terlampau banyak peluang yg i bagi dekat you kan ? You nak tahu kenapa ? Sebab i sayang , i cinta , i takut kehilangan you . That's why , i pendam . I sanggup sakit sebab you :') Takpe , janji you bahagia biyy . I harap biarlah malam nieyh malam terakhir i menangis , i penat menangis biyy :'( Hope you faham perasaan i , i dah banyak kali disakiti . I dah tak kuat mcm dulu , and i lemah bila hati i disakiti :'( Please , kalau you betul tak boleh nak teruskan relay nieyh , i terima apa jea keputusan you lepas tuu :') I bukan seorang yg suka memaksa . And one more for your information biyy , i nieyh terlebih manja . So that's why i tak suka guna panggilan kau aku . And i rasa ramai lagi yg rasa panggilan tuu kasar walaupun sweet :') Think about it , I Love You biyy ♥ You lengkapkan hidup i , buat i bahagia walau bahagia itu sakiti i :') Thank you sebab sudi terima i :') ♥

Lots of love ,
Mimie Zakaria 
Your's lover .


Older Post | Newer Post