Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ New Blog , New Life ♥
Tuesday, 4 September 2012 | 0 comments
Assalamualaikum bloggie stalker (!) :D

New (!) New (!) New (!) I'am new here ^^v kayy , apa tujuan mimie buad blog baru nieyh ? Erkk ==' Bukan batakk nak hot okayy (!) Mimie nak bukak buku baru , nak mula hidup baru ^^v Mimie dah taknakk ingat kisah lama , taknak cari musuh , nak buad kawan baru ^^v Nak semua orang sayangg and terima mimie seadanya . Hope korang bagi tunjuk ajar , tegur mana yg silapp :'D Tapi tegur dengan cara bersopan kayy , jangan perliperli taww #tak suka orang mcm tuu (!) Nak mula ken cerita , now mimie study dekad Kolej ^^ Ehh silapp silapp , Kolej Poly-Tech Mara dalam usahasama UITM #baru bangga sikit >_< hikhik . Hari nieyh dah 3 minggu mimie jadi pelajar UITM di Kolej Poly-Tech Mara #dekad mana ? Dirahsiakan ^^ Agak maluu bila mulamula masuk . Suasana baru , kawankawan baru , tempat tinggal baru . Arghhhhhh (!) Kenapa kenapa ? Kenapa takde sorang pung mimie kenalll (!) Takpetakpe :'D Masuk sini nak study yea mimie ^^ Aishhhh . Mimie rindu dekad kawankawan lamaa , adeqadeq angkat , akak and abang angkat mimie :') Korangg mesti rindu mimie jugak ken ken ? :P Winkwink ^^v Kita perasan . Hehe . Kayy cunn , tapi mimie dapad kawankawan baru dekad sini :D Comell taww mcm Barbie Doll ^^ Ala ala korean look gytuu ^^ Nanti mimie upload pixca dyeorang yea :D Ehh , korang nak tahu tak ? Dekad asrama nieyh , mimie dapad bilik paling hujunggg dekad tingkat dua dari atas (!) Tingkat 3 ouhh ^^ Tapi tinggi ouhh , dah leww takde lif . Kesian mimie taww . Dah lhaa badan kechik , kena angkut beg beratberat naik tingkat 3 pulak :/ Perghhh (!) Dugaan betul . Ha , nak pergi Kolej mimie pung jauhh ouhh (!) Jauh dari asrama kitaorang :'/ Agakagak 15 minit berjalan baru sampai kolej . Kurus dah mimie taww :( Taknakk (!) Taknakk (!) Taknakk (!) Tak sanggup nak jalan jauhjauh (!) Tapi ken , mimie kena fikir masa depan mimie jugak ken ken ? Terpaksa berkorban untuk 3 tahun nieyh . Semata-mata nak dapad ken segulung ijazah ♥ Jyeahh (!) Doakan mimie yea kawankawan :D Terima Kasih ♥ Dahdah , nak dengaa cerita tak ? Masa orientasi hari tuu , mimie kena buli kaw kaw giler seyh (!) Help (!) Help (!) Dengan tak cukup tidur nya , asyik kena marah , buad tuu , buad nieyh . Haishhh :/ Sabar jea lhaa . Nasib baik 4 hari jea orientasi tuu ^^ Takpee Takpee , pengalaman tuu . Yg penting , kita enjoyy ^^ muehehe . Sekarang , dah start study , tak lama lagi exam . Korang doakan kejayaan mimie kayy :D Amin Amin ♥ Dah dah , penad type banyakbanyak , nanti mimie update lagi kayy . 

#mintak jasa baik kawankawan mimie yg comel dan kacak , Follow mimie ♥ surely , mimie akan follow korang semula :D Leave your link dear , Terima Kasih ^^v



Hai ^^v Saya pelajar UITM , Kolej Poly-Tech Mara ♥    


Older Post | Newer Post