Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ My SuperBoy ♥
Tuesday, 4 September 2012 | 0 comments
Assalamualaikum bloggie stalker (!) 

Ouhh bosan (!) Bosan (!) Bosan (!) Hari nieyh mimie bosan sgtsgt (!) Dah taktahu nak buad apa dah . Erkkk , hari nieyh tangan mimie rajin nak mentype ^^ Nak cerita pasal apa ea ? Ha , mimie nak cerita pasal Superboy mimie ^^ Ouhh sayangg , I Love You so muchh ♥ Hehe . Dye Superboy mimie yg ke berapa ea ? Erkk , biaq pi lhaa yg ke berapa pung , janji dye cinta terakhir mimie ♥ Meh mimie story sikit perkenalan mimie dengan dye . Superboy mimie diberi nama Muhd Aiqal bin Mohd Yusof , he's 18 years boy . Stay Klang , Selangor . Mimie kenal dye masa dye datang sini dengan Boyprengg roomate mimie . Mulamula nampak muka dye #dekad kedai makan depan asrama , mimie malumalu jugakk . Dye tak habishabis dok mengusha mimie jea , mimie buad dunno jea . Tapi mamat nieyh pandai tarik perhatian mimie ^^ Mentangmentang ada sorang kawan dye nama mimie jugakk , dye asyik panggil ' mimie ' , ' mimie ' (!) Serios sakitt hati masa tuu , nasib baik takde benda nak baling dekad dye . Mmie sabaa ^^ Then , dyeorang ajak pergi makan dekad belakang asrama mimie pulak . Mimie follow jea . Dekad kedai makan tuu , dye duduk berhadapan mimie . Then , pelayan sampai , masingmasing order air . Mimie pung order air fav mimie , Horlick's ais ^^ Masa air sampai dekad atas meja mimie , dyeorang semua amik air masingmasing . Tapi ada satu air , gelas besaqq punyaa atas meja mimie , warna air tuu mcm warna air horlicks mimie . Tapi , kenapa gelas besaqq ? Mimie dah pelik + ajaib dah . Lastlast dyeorang cakap air tuu air mamat yg dok usha mimie tuu . Perghhh (!) Maluu seyhh (!) Nasib baik mimie tak minum lagi air tuu . Mamat tuu pung past balik air mimie . Mimie minum jea air tuu , tak pandang langsung muka dyeorang sebab dah malu pasal salah air ^^ Kayy , abaikan (!) Mimie ajak roomate mimie pergi 7E sebab nak beli topap . Lepas dah beli tuu , mimie pergi balik kedai makan tuu , duduk tempat mimie balik . Tetiba mamat tuu dengan semua kengkawan dye pandang mimie . Mimie dah pelik dah , tapi mimie abaikan jea . Tak sampai 5 minit , mamat tuu tetiba bangun , and tetiba dye cakap , ' Ehh , mimie aq punya , mimie aq punya (!) Ken mimie ken ? Ken ken ? ' Gulppp (!) Terkejut mimie , mimie blurr kejap masa tuu . Mimie just angguk jea and senyum jea masa tuu . Bila mimie fikir balik apa yg mamat tuu cakap tadi , mimie tergelak . HAHA . Berani jugak mamat tuu usha depandepan ken ^^ Then masa nak jalan balik asrama tuu , dye jalan dengan mimie ^^ Masa jalan dengan dye , dye keluaq ken phone dye and bagi dekad mimie . Mimie tanya lhaa , nak buad apa nieyh ? Dye cakap letak lhaa num . HAHA . Boleh pulak mimie tanya sebab apa dye bagi phone ken masa tuu ^^ Sungguh lawak bila mimie blurr :D Then mimie dah isi num , mimie pass balik phone dekad dye , then tanya nama dye . Tak banyak pung yg kitaorang borak masa tuu sebab mimie maluu >< Tak lama lepas tuu , taxi pung sampai . Mamat tuu dengan kengkawan dye naik taxi tuu nak balik tempat dyeorang pulak . Sebelum mamat tuu balik , sempat kiteorang laga penumbuk dulu ^^ Ganas ken dye ? :P Hehe . Masa dye dalam taxi dye lambai mimie ^^ Mimie dah melting ouhh masa tuu ^^ Sebab apa ? Sebab dye gentle seyhh ^^ Tambahtambah dengan muka dye yg putih ala-ala korean gytuu ^^ Masa mimie naik tangga nak balik bilik , tetiba mimie dapad first text dari dye ^^ Nak tahu dye send apa ? Dye send , ' I Like You Lhaa Mimie ' Ouhh my (!) Terus mimie jerit happy ^^ Chett (!) Maluu nyaa ^^ Hehe . Lepas mimie dah balas text tuu , text kedua yg mimie dapad dari dye , ' You know what , now I'am in love with you ' . OMG (!) OMG (!) Lagi lhaa mimie jerit bahagiaa ^^ Kayy , mimie jual mahal mulamula tuu , mimie cakap ' kalau u nak i , i nak u nyanyi untuk i dulu ' ^^ Dye cakap , ' okayy , no prob . Pukul 12.30 i call u , i nak study dulu ' . Chehh , rajin nya dye ken ^^ Mimie tunggu sampai pukul 12.30 , erkk tapi lambat sikit lhaa dye call . Masa dye dah call tuu , nampak jea nama dye mimie dah tersengih-sengih ^^ Then mimie angkat . Kiteorang borakborak dulu ^^ Then dye cakap , u nak i nyanyi ken ? U nak i nyanyi lagu apa ? ' Mimie cakap ' Up to u lhaa ' :D Then dye nyanyi ken lagu ' Cinta Antara Kita ' So sweet ^^ After that baru dye lamar mimie ^^ ' Will u be my Girlfriend mimie ? ' Ouhh sweet sgt . Terus mimie jawab , ' Yes , of course I will Ayqal ' . Lepas jea mimie terima , mimie dengaa dye dah terjerit-jerit (!) Yes (!) Yes (!) HAHA . Lawak sungguh lhaa u nieyh biy . Mentangmentang dah 11 bulan u tak coup , dah dapad Gurlprengg , terus melompat-lompat yea :D Malam tuu , masa tak ingat , tapi pada tarikh 14/6/2012 mimie sah jadi Gurlprengg Muhd Aiqal ♥ Tak sangka perkenalan kiteorang yg tak sampai 24 jam , boleh terus coup and bahagia sampai hari nieyh , saat nieyh ^^
Dear Muhd Aiqal , here's for you biy :
  • I promise I will never betrayed our love ♥
  • I promise I will never let you go ♥
  • I promise I will stand by your side forever ♥
  • I promise I will love you forever of my life ♥
  • I promise I will never do the same thing as u'r ex do ♥ and
  • I promise I will take care of my promise ♥
Biy , this is not just a promise , but I swear I will hold thight my promise to you ♥ Beby tak mnx lebih , tak mnx banyak , cukup lhaa biy jujur , and sayangg ken beby sepenuh hati biy . Insya-Allah , janji kita 5 tahun daripada sekarang akan makbul ^^ Amin Amin ♥ Korang , doakan mimie kekal and bahagia dengan dye kayy . Mimie sayangg ken dye lebih dari mimie sayangg diri mimie sendiri ♥ Nah , meh usha sikit Boyprengg K-pop mimie ♥ Jangan tengok lamalama taww . Kejapp jea kayy :D




Ha , comel tak ? Comel tak ? Comel ken ken ? Hikhik . Jangan amik dye dari mimie taww (!) Kalau nakk dye , kena langkah mayat mimie dulu (!) I Love You Soo Much Muhd Aiqal  ♥


Older Post | Newer Post