Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ Kenapa perlu ada penghalang ? :'( ♥
Tuesday, 4 September 2012 | 0 comments
Assalamualaikum bloggie stalker (!)

Ya Allah (!) Kuad kan lhaa hati mimie nak tempuh dugaan dalam hubungan kami :'( Sumpah mimie lemah sgt (!) Sebab mimie sayangg dye sgtsgt :/ Tapi , kenapa perlu ada penghalang ? Kenapa perlu ada yang dengki ? Kenapa ? Kenapa ? Jahat sgt kea mimie nieyh ? Teruk sgt kea mimie nieyh ? Mimie tak layak untuk dye kea ? Mimie nieyh minah rempit ? Sejak bila mimie ada motor ? Sejak bila mimie rempit ? Sejak bila mimie sesuka hati keluar naik motor dengan JANTAN lain ? Mimie tak pernah buad semua tuu , TAK PERNAH (!) Kenapa awak tak suka mimie ? Sebab mimie buruk ? Tak comel ? Tak layak untuk MUHD AIQAL ? Awak dah kenal dye since darjah satu ken ? So awak lebih kenal dye dari mimie . Tapi mimie ? Awak tak kenal pung mimie . Awak tak pernah jumpa pung (!) Awak tak tahu siapa mimie lagi . Baru tengok pixca mimie , awak dah cakap mimie bukanbukan ken ? :'/ Ya Allah , dugaan apa nieyh ? Mimie tak boleh terima . Takpe lha , kalau awak rasa mimie tak layak untuk dye , mimie nieyh jahad untuk dye , awak jea lhaa coup dengan dye . Awak lagi kenal dye ken ? Maybe awak lagi perfect and layak untuk dye kudd . Takpe , mimie mengalah demi orang yang mimie sayangg . Dye pung ta backup mimie , dye lebih backup ken awak . Cukup lhaa apa yang mimie baca dalam chat korang tuu . Thankz ea awak , thankz sgtsgt . Dear MUHD AIQAL , take care , jaga dye baikbaik taww . Dye sayangg awak , dye lagi layak dengan awak . Terima Kasih bagi mimie kasih sayangg selama nieyh yea :') 


#Kadang-kadang kita perlu lepaskan orang yang kita sayangg , supaya dye bahagia dengan orang yang dye sayangg :') ♥


Older Post | Newer Post