Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ kenangan itu penguat semangat ♥
Tuesday, 1 May 2012 | 0 comments
Assalamualaikum bloggie stalker (!) ^^v ♥

kayy , tajuk kali nieyh agak sedih sedikit :'D tapi mimie kuad kan diri untuk meluahkan sebab mimie taknak simpan dah :') kenangan ? kenangan tuu satu memori indah atau pahit yg kita akan ingat sampai bila bila :D yupp , setiap orang ada kenangan ken ? termasukk mimie ^^, semenjak mimie break off dengan capital AA , #even takde siapa yg mintak putus :'D hidup mimie rasa kosong + suram + sedih (!) perkenalan kiteorang daripada adik beradik angkat , then dye lamar mimie jadi GF dye , tak mungkin mimie lupakan . dye masih budak (!) yupp , masih BUDAK (!) kenapa mimie terima dye ? mimie sendiri takde jawapan tapi yg penting hati mimie dah terjatuh dekad dye masa tuu :'D mimie bahagia dengan dye #pada awal nya :') sebab dye pandai amik hati , dye manja , dye sweet ♥ tapi sayangg , relay kiteorang terberhenti seketika (!) masa tuu mmg frust menonggeng (!) tapi mimie abaikan , mimie carik pengganti . Alhamdulillah , mimie dapad pengganti dye . tapi , mimie tetap tak boleh lupa dye (!) kenapa kenapa ? ==' semua tuu dugaan :'D sampai lhaa satu hari tuu , dye carik mimie semula . hati mimie bahagia , happy sgtsgt sebab dye muncul balik . dye lamar mimie semula ♥ and of course , even mimie raguragu dekad dye masa tuu mimie buang perasaan tuu jauhjauh (!) mimie yakinkan hati mimie yg dye dah berubah (!) tapi sayangg , sama jee macam mulamula kami declare dulu . perkara tuu berulang (!) sumpah hati mimie sakit + hancur (!) sampai mimie deactivated acc sebab dye (!) #even dye pujuk jangan deactivated , mimie keraskan hati jugak +_+ mimie off phone (!) # maaf korang :'D tapi , sampai bila mimie nak seksa diri mimie ? mimie bagi masa seminggu untuk diri mimie bertenang ^^, and , mimie dapad kekuatan balik , mimie active balik acc mimie . mimie tahu korang mesti rindu mimie ken ? ^^v #perasan :D tapi act , mimie rindu nak tatap muka capital AA , nak stalker fb dye , tahu perkembangan semasa dye :'D and fyi , he still remember me :D Jyeahh (!) sumpah terharu masa tuu ^^ tapi kiteorang tak declare balik pung , sebab dye cakap , mama dye tak suka mimie . takpe lhaa , mimie pasrah :'D hari berganti hari , sampai lhaa satu hari tuu , tetiba mimie ternampak unexpected thing dekad comment di wall dye (!) ohh my (!) apa nieyh ? apa nieyh ? hati mimie dah mula takudd untuk hancur lagi and terima kenyataan yg dye dah BERPUNYA ? Allah kjee yg tahu perasaan mimie masa tuu :'/ sakittttt sgttt (!) mimie cuba ikhlas kan hati lepas kan dye dari hidup mimie . satu persatu di wall dye akan memeranjatkan mimie (!) #termasukkk default di FB (!) walling yg dye buad untuk si gadis tuu :'( takpe lhaa awak , mimie pasrah . mimie terima hakikat yg kita takde jodoh :'D mimie doakan awak bahagia dengan si gadis ♥ korang berdua nampak serasi sgtsgt ^^ Insya-Allahh , dye tuu jodoh awak . mimie taknak doakan yg bukanbukan untuk awak . tapi  setiap perbuatan kita samaada baik atau buruk , tetap akan terima balasan dari Allah ken ? amin ♥ dahdah , mimie taknak story panjang lebar . awak masa silam mimie yg mimie boleh kenang jee . awak ada dye , and dye masa depan awak :D Insya-Allah , mimie pung akan bahagia tanpa awak :'D

#memaafkan orang memang mudah tapi untuk lupakan perbuatan dye terhadap kita , mungkin akan mengambil masa yg lama untuk kita lupakan :'D ♥ Selamat Malam ♥


Older Post | Newer Post