Welcome to my Online Diaries . Please be nice here. Thank you Baby ♥ +Follow | Dashboard
Pinky World

SuperGirl
Diary ~~ Supergirl ~~ Candylicious ~~ SuperBoy



♥ My Super Cup Cake ♥
Thursday, 19 April 2012 | 0 comments
Assalamualaikum bloggie stalker (!) ♥


Hai Hai Hai (!) ehh , rindu dekad korang , friendlist dalam muka buku mimie , and yg paling mimie kangen bangedd (!) My Super Cup Cake ♥ awmmm # mesti korang tak kenal sapee ken ken ken ? nak kenal tak ? nak kenal tak ? #kayy , gedik (!) :P HAHA (!) ishh (!) excited nieyh nak story pasal dyeorg ^^v Firstly , mimie rindu dekad budaq gemok + ketot + tembam nieyh (!) # act , lebih kurang mcm mimie jee ^^v muehehe . nama dye , Haritah Shazwanni Yusof a.k.a Weeniee Yusof ♥ sapee kenal budaq nieyh ? shhh , diam diam (!) :P mulamula , mimie tak suka dye (!) benci benci benci (!) sbb ape ? sbb dye rampas Mr F.M dari mimie :'( sobsob # sedih bila ingat balik . ehh , tunggu tunggu (!) act , budaq nieyh tak salaa pung :'D sama sekali tidak berdosa :P sbb Mr F.M yg curang dgn mimie ^^ so , takde alasan and sbb mimie nak gaduh , masam muka or benci budaq nieyh :D mcm mana kiteorg baik ? ehh , shhhh (!) biarlah RAHSIA (!) # hikhik . ha , korang nak tahu something takk ? first time mimie jumpe budaq nieyh , perghhh (!) sakit jantung mimie , kelipkelip mata mimie pandang dye (!) # okayy , tipuu :P muka , pipi , kulit dye sama dgn mimie (!) and paling penting , ketinggian kami sama (!) ouhhh , sweet gitu kan kan ? hehe . so , bermula dari situ kami declare as a Twins ♥ # lain mak , lain bapak kayy (!) dari musuh , jadi kawan , kawan baik , kawan rapat , teman tapi mesra , and now , kembar ♥ mimie mmg tak sangka akn baik , kenal dgn budaq nieyh . mimie bersyukur sgtsgt kenal dye :'D segala masalah , suka duka , pahit kelat , gelak melalak , kiteorg kongsi samasama :'D sweet kan kan ? #okayy , jgn Jelly :P okayy twins , I Love You Weeniee Yusof  ♥ i doakan u bahagia dgn Mr Z.F :) cemburu taww tengok korang bahagia :P hehe . nahnah , nak tengok muka twins mimie tuu . usha jew , jgn lebihlebih taww (!)
__________________________________________________________________________________________________


Okayy done with my Twins ♥ org kedua yg mimie rindu (!) sapee ea ? erkk . nak tahu ? hehe . nama dye , Nana Hanafi ♥ dye comel + cantik + sweet , baik :) #okayy , lebih sgt tuu :P dye budaq skolaa lagi , lepasan PMR ^^ #pandaipandai lhaa teka umur dye :P mcm mana mimie kenal dye ea ? hikhik (!) okayy , segan nak story :P sbb mimie kenal dye pung sbb sorang mamat nieyh (!) capital D.F (!) ishh , korang mesti ingat kisah mimie frust tertonggeng kan kan sbb sorang mamat nieyh ? if korang follow perkembangan mimie sebelum nieyh mesti korang tahu ^^ sampai berharihari tak makan garagara kena tinggal dgn mamat tuu :P okayy , mimie taknak ingat balik (!) budaq nieyh yg mulamula tegur mimie ^^ mimie pung takudd jugak nak rapat dgn dye dulu , takudd ada udang sebalik nasi goreng :P hehe . tapi takk , budaq nieyh baik . then dye jadi adeq angkat mimie ^^ Alhamdulillah mimie dapad adeq mcm dye :) kadangkadang , bila adeq ada masalah mesti story dekad sys ken ken ? so sys sebagai kakak adeq , akn setia mendengar dan membantu ^^v # kayy , poyo :P hehe . mimie sayangg dye , mcm sayangg adeq sendiri . jangan ada sesiapa cuba sakitkan hati dye lagi kayy (!) and for you capital D.F , tak perlu lhaa nak libatkan adeq i if u gaduh dgn GF u , kesian adeq i jadi mangsa u tauu (!) grrr ~ shuhhh , py main jauhjauh (!) jangan ganggu dye lagi (!) ^^ jangan buad dye nangis lagi (!) okayy , dahdah . tak suka maraamaraa (!) nahnah . tengok muka adeq mimie yg comel , cantik nieyh :) dye single taww (!) sapee nak usha dye kena mintak izin mimie dulu kayy (!) :P # okayy , terlebih ^^ muehehe . okayy paling penting , I Love You Nana Hanafi ♥

__________________________________________________________________________________________________


Ha , ada sorang lagi mimie rindu (!) nak tahu sapee ? nak tahu ? ishh , sabaa leww ^^v nama dye , ape ea ? hehe . nama dye Nur Fathihah bt Murad a.k.a Ateyn ♥ # okayy sys , sury if salaa nama , bedal jee :P hikhik . dye nieyh budaq hot (!) sbb dye comel , cantik , cute miut mcm adeq dye :P # kayy , perasan :P HAHA . mesti ada antara korang yg kenal dye kan kan ? nama muka buku dye , Ateyn Teyn :D ha , sapee kenal ? hehe . shhh sapee yg dah kenal tuu (!) sys cantik sbb ada lesung pipi tuu ^^ nak pinjam boleh ? :P hehe . dye baik , caring , and dye nieyh penyayang taww . mimie sayangg dye mcm kakak mimie sendiri , # almaklum leww mimie takde kakak ^^v so , dekad sys lhaa mimie luahkan perasaan mimie , mimie sedih , kena tinggal , semua mimie story dekad sys . thankz sys sbb sudi dengar :'D dye banyak bagi semangat , nasihat dekad mimie ^^ sampai mimie panggil dye Doktor Cinta (!) hehe # jangan maraa kaka ^^v okayy , dekad sini adeq nak buad satu pengakuan berani mati (!) adeq nak mengaku yg adeq sayangg kan sys sgtsgt (!) I Love You Ateyn ♥ even sys ramai lagi adeq angkat lain , adeq tetap sayangg sys taww (!) bila lhaa nak meet kan kan ? :'D okayy , hope sgt dapad meet sys satu hari nanti (!) ha , sapee nak tengok muka sys mimie yg comel tuu ? nahnah , tengok jew taww , sbb she's already taken (!) adeq doakan sys bahagia dgn M.A :D



okayy . potpet potpet mimie membebel . korang pung mesti dah bosan kan kan kan ? mimie pung dah penadd menaip :D sampai sini dulu story My Super Cup Cake ♥ act , ramai lagi . tapi panjang sangat dah ken ? sayangg sayangg , jangan kecik hati + maraa mimie taww :'D mimie sayyangg korang jugak taww taww :) Insyaa-Allah , umur panjang , mimie akn update pasal korang pulak okayy :D tata , titi , tutu . Assalamualaikum awak awak :D Byebye ♥ :*


Older Post | Newer Post